11.2 C
Purmerend
donderdag 13 juni 2024
HomeGemeenteOude plaatsnaamborden Zeevang

Oude plaatsnaamborden Zeevang

Eerder dit jaar stonden berichten in de regionale media over de oude zgn. komborden. Naar aanleiding hiervan hebben enkele (historische) verenigingen en particulieren verzocht om zo’n bord te mogen hebben. Het uitgangspunt bij de verdeling van de borden is dat (historische) verenigingen en dorpsraden voorrang krijgen op particulieren.

Door middel van dit bericht wordt belangstellenden nog tot 19 februari 2016 de gelegenheid geboden een verzoek in te dienen. In de daarop volgende week wordt besloten welke verzoeken kunnen worden ingewilligd. Het aanbod is zeer beperkt, dus loting niet uitgesloten.

Verzoeken kunnen per mail worden ingediend via [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
12.3 °
10 °
72 %
0.9kmh
100 %
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.