Oude plaatsnaamborden Zeevang

Eerder dit jaar stonden berichten in de regionale media over de oude zgn. komborden. Naar aanleiding hiervan hebben enkele (historische) verenigingen en particulieren verzocht om zo’n bord te mogen hebben. Het uitgangspunt bij de verdeling van de borden is dat (historische) verenigingen en dorpsraden voorrang krijgen op particulieren.

Door middel van dit bericht wordt belangstellenden nog tot 19 februari 2016 de gelegenheid geboden een verzoek in te dienen. In de daarop volgende week wordt besloten welke verzoeken kunnen worden ingewilligd. Het aanbod is zeer beperkt, dus loting niet uitgesloten.

Verzoeken kunnen per mail worden ingediend via communicatie@edam-volendam.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*