Gemeente

Oude plaatsnaamborden Zeevang

Eerder dit jaar stonden berichten in de regionale media over de oude zgn. komborden. Naar aanleiding hiervan hebben enkele (historische) verenigingen en particulieren verzocht om zo’n bord te mogen hebben. Het uitgangspunt bij de verdeling van de borden is dat (historische) verenigingen en dorpsraden voorrang krijgen op particulieren.

Door middel van dit bericht wordt belangstellenden nog tot 19 februari 2016 de gelegenheid geboden een verzoek in te dienen. In de daarop volgende week wordt besloten welke verzoeken kunnen worden ingewilligd. Het aanbod is zeer beperkt, dus loting niet uitgesloten.

Verzoeken kunnen per mail worden ingediend via [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.