Gemeente

Gemeente ondersteunt particulieren met subsidie bij duurzaam verbouwen

Uw huis duurzaam verbouwen of energiezuiniger maken? Vraag snel subsidie aan!

Denkt u erover uw woning energiezuiniger te maken? Of heeft u plannen uw huis duurzaam te verbouwen? De gemeente Beemster kan u daarbij financieel ondersteunen met een duurzaamheidsubsidie. In 2016 stelt de gemeente een budget beschikbaar van € 22.500. Wees er snel bij, want op=op.

Met een duurzaamheidssubsidie kunt u via de gemeente 15% (tot een maximum van € 1.000) terugkrijgen op uw investeringskosten voor het energiezuiniger maken van uw huis. U kunt dan denken aan het installeren van een zuinige verwarmingsinstallatie, gevel-, dak- of vloerisolatie of HR++ glas. U bespaart daarmee niet alleen op uw energierekening, maar draagt ook bij aan een beter milieu door minder CO2-uitstoot.

Meer informatie en aanvragen
Wilt u weten of uw plannen in aanmerking komen voor subsidie? Neem voor vragen contact op met Anja Molenaar, telefoon (0299) 452 409 van gemeente Beemster. Kijk voor meer informatie over aanvragen en regelingen op de pagina Geld voor duurzaam verbouwen. Hier vindt u ook een link naar de aanvraagformulieren.

Duurzaam Bouwloket Beemster
Heeft u vragen over duurzaam verbouwen, energie besparen en energie opwekken? Neem dan contact op met het duurzaam bouwloket: http://duurzaambouwloket.nl. Het digitale loket van de gemeente staat borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis informatie en advies.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by