23.1 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomeGemeenteGemeente ondersteunt particulieren met subsidie bij duurzaam verbouwen

Gemeente ondersteunt particulieren met subsidie bij duurzaam verbouwen

Uw huis duurzaam verbouwen of energiezuiniger maken? Vraag snel subsidie aan!

Denkt u erover uw woning energiezuiniger te maken? Of heeft u plannen uw huis duurzaam te verbouwen? De gemeente Beemster kan u daarbij financieel ondersteunen met een duurzaamheidsubsidie. In 2016 stelt de gemeente een budget beschikbaar van € 22.500. Wees er snel bij, want op=op.

Met een duurzaamheidssubsidie kunt u via de gemeente 15% (tot een maximum van € 1.000) terugkrijgen op uw investeringskosten voor het energiezuiniger maken van uw huis. U kunt dan denken aan het installeren van een zuinige verwarmingsinstallatie, gevel-, dak- of vloerisolatie of HR++ glas. U bespaart daarmee niet alleen op uw energierekening, maar draagt ook bij aan een beter milieu door minder CO2-uitstoot.

Meer informatie en aanvragen
Wilt u weten of uw plannen in aanmerking komen voor subsidie? Neem voor vragen contact op met Anja Molenaar, telefoon (0299) 452 409 van gemeente Beemster. Kijk voor meer informatie over aanvragen en regelingen op de pagina Geld voor duurzaam verbouwen. Hier vindt u ook een link naar de aanvraagformulieren.

Duurzaam Bouwloket Beemster
Heeft u vragen over duurzaam verbouwen, energie besparen en energie opwekken? Neem dan contact op met het duurzaam bouwloket: http://duurzaambouwloket.nl. Het digitale loket van de gemeente staat borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis informatie en advies.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.