Gemeente

Gemeente ondersteunt particulieren met subsidie bij duurzaam verbouwen

Uw huis duurzaam verbouwen of energiezuiniger maken? Vraag snel subsidie aan!

Denkt u erover uw woning energiezuiniger te maken? Of heeft u plannen uw huis duurzaam te verbouwen? De gemeente Beemster kan u daarbij financieel ondersteunen met een duurzaamheidsubsidie. In 2016 stelt de gemeente een budget beschikbaar van € 22.500. Wees er snel bij, want op=op.

Met een duurzaamheidssubsidie kunt u via de gemeente 15% (tot een maximum van € 1.000) terugkrijgen op uw investeringskosten voor het energiezuiniger maken van uw huis. U kunt dan denken aan het installeren van een zuinige verwarmingsinstallatie, gevel-, dak- of vloerisolatie of HR++ glas. U bespaart daarmee niet alleen op uw energierekening, maar draagt ook bij aan een beter milieu door minder CO2-uitstoot.

Meer informatie en aanvragen
Wilt u weten of uw plannen in aanmerking komen voor subsidie? Neem voor vragen contact op met Anja Molenaar, telefoon (0299) 452 409 van gemeente Beemster. Kijk voor meer informatie over aanvragen en regelingen op de pagina Geld voor duurzaam verbouwen. Hier vindt u ook een link naar de aanvraagformulieren.

Duurzaam Bouwloket Beemster
Heeft u vragen over duurzaam verbouwen, energie besparen en energie opwekken? Neem dan contact op met het duurzaam bouwloket: http://duurzaambouwloket.nl. Het digitale loket van de gemeente staat borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis informatie en advies.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.