16.5 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
Home* Theater‘Ik & Simon’, een persoonlijke show van Simon Keizer

‘Ik & Simon’, een persoonlijke show van Simon Keizer

Simon Keizer - Ik en Simon - 25 februari 2016 - rechtenvrijAchter de titel van zijn programma ‘Ik & Simon’ gaat veel schuil. Niet alleen is het een knipoog naar zijn duoschap, maar meer nog verklapt de titel dat de show heel persoonlijk zal zijn.

Op een vooral vertellende manier zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. Het gros van deze verhalen komt uit zijn verzameling columns die hij sinds jaar en dag voornamelijk in privésfeer schrijft. Dit alles combineert hij met speciaal voor dit programma nieuw geschreven liedjes. Als publiek zul je zowel letterlijk als figuurlijk niet dichterbij Simon kunnen komen.

Simon staat op donderdag 25 februari in Theater de Purmaryn in Purmerend. Kaarten zijn te reserveren op www.depurmaryn.nl of bel 0299 432205.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.3 °
15.6 °
78 %
2.7kmh
100 %
za
17 °
zo
18 °
ma
18 °
di
18 °
wo
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.