NatuurPurmerend

Laat je stem horen: Handen af van het Beusebos!

9 februari 2016 – Op donderdagavond 10 maart 2016 kun jij inspreken bij de gemeente Purmerend! Die avond worden namelijk de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de ontwikkeling van het Beusebos besproken in de commissie SOB.

De gemeente Purmerend wil het bos kappen om er bedrijven te laten vestigen. Vind jij ook dat de gemeente van het Beusebos moet afblijven? Laat dan ook jouw stem horen!

Kappen met kappen!10maart

  • Vind jij ook dat de Baanstee Noord de plek is om bedrijven te vestigen?
  • Vind jij ook dat er aan de westkant van Purmerend groene recreatie moet zijn?
  • Vind jij ook dat natuur (dieren, bomen, planten) en gezonde lucht belangrijker zijn dan de belangen van grote bedrijven? En dat we voorzichtig moeten zijn met de natuur die we nog hebben in Purmerend?
  • Kortom, vind jij ook dat het Beusebos moet blijven?

Meld je dan nu aan als spreker!
Stuur een mail naar [email protected]. Wij helpen je graag je inspraak voor te bereiden en te zorgen dat jouw stem wordt gehoord.

Bedenk dat dit jouw enige en laatste kans is om invloed uit te oefenen op de Purmerendse politiek over het Beusebos. Nadat de politiek een definitieve keuze maakt, rest ons alleen nog de juridische strijd.

Kom op voor het Beusebos voor het te laat is! Meld je aan en laat je stem horen!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.