9.2 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeGemeenteLedenvergadering Buurtbus Waterland

Ledenvergadering Buurtbus Waterland

Op 9 februari a.s. vindt er een algemene ledenvergadering plaats van de Vereniging Buurtbus Waterland.
Deze bijeenkomst is voor de leden/vrijwilligers, genodigden en mogelijk geïnteresseerde vrijwilligers.
De avond wordt gehouden van 19:30 tot 21:00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis te Monnickendam.
Tijdens de ledenvergadering doet de voorzitter met de overige bestuursleden kort verslag van de stand van zaken. Er is daarnaast voldoende tijd voor het stellen van vragen en bespreken van wensen en mogelijkheden.

Buurtbus zoekt vrijwilligers
De Buurtbus Waterland rijdt nu al zo’n tien maanden door de gemeente Waterland. Deze buurtbus verbindt de kernen in het buitengebied met de kernen langs de Provinciale wegen en het Waterland Ziekenhuis. De vereniging is nog op zoek naar vrijwilligers die 2 of 4 keer per maand een halve dag een bijdrage willen leveren aan de gemeenschap. Wilt u meer weten of kennismaken met de vrijwilligers? Kom dan naar de ledenvergadering op 9 februari. Informatie over de buurtbus vindt u ook op de website: www.buurtbuswaterland.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.2 ° C
10.7 °
7.3 °
47 %
1.3kmh
68 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.