Gemeente

Ledenvergadering Buurtbus Waterland

Op 9 februari a.s. vindt er een algemene ledenvergadering plaats van de Vereniging Buurtbus Waterland.
Deze bijeenkomst is voor de leden/vrijwilligers, genodigden en mogelijk geïnteresseerde vrijwilligers.
De avond wordt gehouden van 19:30 tot 21:00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis te Monnickendam.
Tijdens de ledenvergadering doet de voorzitter met de overige bestuursleden kort verslag van de stand van zaken. Er is daarnaast voldoende tijd voor het stellen van vragen en bespreken van wensen en mogelijkheden.

Buurtbus zoekt vrijwilligers
De Buurtbus Waterland rijdt nu al zo’n tien maanden door de gemeente Waterland. Deze buurtbus verbindt de kernen in het buitengebied met de kernen langs de Provinciale wegen en het Waterland Ziekenhuis. De vereniging is nog op zoek naar vrijwilligers die 2 of 4 keer per maand een halve dag een bijdrage willen leveren aan de gemeenschap. Wilt u meer weten of kennismaken met de vrijwilligers? Kom dan naar de ledenvergadering op 9 februari. Informatie over de buurtbus vindt u ook op de website: www.buurtbuswaterland.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....