9.4 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
HomeGemeenteMunckhof Taxi neemt dienstverlening ETS over

Munckhof Taxi neemt dienstverlening ETS over

Vervoerder Munckhof Taxi neemt de dienstverlening van ETS over in de regio Waterland. De Waterlandse gemeenten hebben daar na onderling overleg mee ingestemd. Dit betekent dat de diensten van ETS op de gebruikelijke manier door kunnen gaan. Bij Munckhof zijn ongeveer 1.000 werknemers in dienst. ETS is 1 februari failliet verklaard en verzorgt het Aanvullend Openbaar Vervoer en Leerlingenvervoer voor Purmerend en Beemster.

Op 1 februari heeft de rechtbank het faillissement van ETS Taxi & Zorgvervoer B.V. en ETS Taxi Services B.V. uitgesproken. Curatoren hebben sindsdien de mogelijkheden van een doorstart onderzocht. Wethouders Roald Helm (Purmerend) en Han Hefting (Beemster) zijn opgelucht dat er een doorstart komt: ‘Het gaat hier namelijk om een kwetsbare groep: mensen met een beperking, ouderen en kinderen. Voor ons is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van deze situatie.’

Geen gevolgen voor dienstverlening
De diensten van ETS gaan door op de gebruikelijke manier. Cliënten krijgen van Munckhof Taxi per brief meer informatie.

Meer informatie
Klanten kunnen bij ETS terecht voor meer informatie, via de gebruikelijke telefoonnummers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
10 °
8.9 °
80 %
7.2kmh
100 %
wo
10 °
do
11 °
vr
6 °
za
7 °
zo
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.