Gemeente

Munckhof Taxi neemt dienstverlening ETS over

Vervoerder Munckhof Taxi neemt de dienstverlening van ETS over in de regio Waterland. De Waterlandse gemeenten hebben daar na onderling overleg mee ingestemd. Dit betekent dat de diensten van ETS op de gebruikelijke manier door kunnen gaan. Bij Munckhof zijn ongeveer 1.000 werknemers in dienst. ETS is 1 februari failliet verklaard en verzorgt het Aanvullend Openbaar Vervoer en Leerlingenvervoer voor Purmerend en Beemster.

Op 1 februari heeft de rechtbank het faillissement van ETS Taxi & Zorgvervoer B.V. en ETS Taxi Services B.V. uitgesproken. Curatoren hebben sindsdien de mogelijkheden van een doorstart onderzocht. Wethouders Roald Helm (Purmerend) en Han Hefting (Beemster) zijn opgelucht dat er een doorstart komt: ‘Het gaat hier namelijk om een kwetsbare groep: mensen met een beperking, ouderen en kinderen. Voor ons is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van deze situatie.’

Geen gevolgen voor dienstverlening
De diensten van ETS gaan door op de gebruikelijke manier. Cliënten krijgen van Munckhof Taxi per brief meer informatie.

Meer informatie
Klanten kunnen bij ETS terecht voor meer informatie, via de gebruikelijke telefoonnummers.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.