Munckhof Taxi neemt dienstverlening ETS over

Vervoerder Munckhof Taxi neemt de dienstverlening van ETS over in de regio Waterland. De Waterlandse gemeenten hebben daar na onderling overleg mee ingestemd. Dit betekent dat de diensten van ETS op de gebruikelijke manier door kunnen gaan. Bij Munckhof zijn ongeveer 1.000 werknemers in dienst. ETS is 1 februari failliet verklaard en verzorgt het Aanvullend Openbaar Vervoer en Leerlingenvervoer voor Purmerend en Beemster.

Op 1 februari heeft de rechtbank het faillissement van ETS Taxi & Zorgvervoer B.V. en ETS Taxi Services B.V. uitgesproken. Curatoren hebben sindsdien de mogelijkheden van een doorstart onderzocht. Wethouders Roald Helm (Purmerend) en Han Hefting (Beemster) zijn opgelucht dat er een doorstart komt: ‘Het gaat hier namelijk om een kwetsbare groep: mensen met een beperking, ouderen en kinderen. Voor ons is belangrijk dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van deze situatie.’

Geen gevolgen voor dienstverlening
De diensten van ETS gaan door op de gebruikelijke manier. Cliënten krijgen van Munckhof Taxi per brief meer informatie.

Meer informatie
Klanten kunnen bij ETS terecht voor meer informatie, via de gebruikelijke telefoonnummers.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*