2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomeGemeenteOmdraaien rijrichting Gevangenpoortsteeg - Spuistraat

Omdraaien rijrichting Gevangenpoortsteeg – Spuistraat

Omdraaien rijrichting Gevangenpoortsteeg – Spuistraat

De rijrichting van het autoverkeer in de Gevangenpoortsteeg en Spuistraat wordt met ingang van woensdag 10 februari omgedraaid. Het autoverkeer moet gedurende plm. één maand inrijden vanaf het Volendammerpad. Hiertoe is besloten omdat nu eerst de Hoogstraat en na plm. twee weken ook de Baanstraat afgesloten worden voor het autoverkeer vanwege de rioleringswerkzaamheden.

Auto’s kunnen het centrum van Edam verlaten via de Kleine Kerkstraat en Lingerzijde of via de noordkant van Edam.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.