7 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomeGemeenteWerk aan bruggen in Edam

Werk aan bruggen in Edam

Werk aan bruggen in Edam

Kwakelbrug

Op maandag 22 februari wordt begonnen met het vervangen van het noordelijk landhoofd van de Kwakelbrug. Het landhoofd is aan vervanging toe. Als gevolg van de werkzaamheden zal de Priem tijdelijk op de kant geplaatst worden. Een deel van de Kwakelsteeg zal opengegraven woden om zo de fundatie opnieuw te kunnen storten en metselen. De werkzaamheden zullen op 1 april afgerond zijn. Tijdens het werk is de brug aan weerszijden afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Trambrug

De Trambrug heeft beweegbare onderdelen die aan vervanging toe zijn (de buffer, kabel en kabellier). Deze werkzaamheden beginnen op 15 februari. De brug zal één dag in de steigers staan, maar er is verkeer mogelijk. Na vier weken worden alle nieuwe gereviseerde onderdelen weer geplaatst. Dit zal 15 maart zijn. Het leidt niet tot overlast voor het verkeer; vaarverkeer zal echter niet mogelijk zijn.

Constabelbrug

Vanwege werkzaamheden in de Hoogstraat en Baanstraat is het plaatsen van de hameitoren van de Constabelbrug uitgesteld. Dit zal in de 3e week van maart uitgevoerd worden en zal in de 1e week van april afgerond zijn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
7 ° C
8.3 °
5.6 °
78 %
3.1kmh
7 %
di
7 °
wo
9 °
do
8 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.