9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
HomeGemeenteZorg- en leerlingenvervoer voor inwoners Edam-Volendam veiliggesteld door overname ETS

Zorg- en leerlingenvervoer voor inwoners Edam-Volendam veiliggesteld door overname ETS

Het zorg- en leerlingenvervoer voor de inwoners van Edam-Volendam is veiliggesteld. Munckhof Taxi B.V. neemt alle werkzaamheden en afspraken over van ETS Taxi en Zorgvervoer voor de regio Waterland.

ETS is op 1 februari jl. failliet verklaard. De curatoren achten Munckhof een geschikte partij om de activiteiten van ETS over te nemen.

Al voor het faillissement van ETS droeg Munckhof gezamenlijk met ETS zorg van de uitvoering van een aantal vervoersovereenkomsten. Door de overname blijft gespecialiseerd personenvervoer in de regio Waterland mogelijk. Voor u als klant verandert er niets, behalve dan dat er een andere vervoerder voor uw deur staat.

Munckhof biedt minimaal 100 oud-werknemers van ETS een nieuwe arbeidsovereenkomst aan.

Ook houdt het bedrijf nog een aantal maanden de huidige bedrijfslocatie van ETS in Zaandam in gebruik. Dit in afwachting van een definitieve oplossing voor de huisvesting van de onderneming. Munckhof Taxi B.V. blijft daarna ook in de regio gevestigd.

Wat moet u nu doen?

U hoeft niets te doen. Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan de medewerkers van het Breed Sociaal Loket (voorheen Wmo loket). Dat kan telefonisch via: (0299) 398 398 of via email: [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.