Gemeente

Zorg- en leerlingenvervoer voor inwoners Edam-Volendam veiliggesteld door overname ETS

Het zorg- en leerlingenvervoer voor de inwoners van Edam-Volendam is veiliggesteld. Munckhof Taxi B.V. neemt alle werkzaamheden en afspraken over van ETS Taxi en Zorgvervoer voor de regio Waterland.

ETS is op 1 februari jl. failliet verklaard. De curatoren achten Munckhof een geschikte partij om de activiteiten van ETS over te nemen.

Al voor het faillissement van ETS droeg Munckhof gezamenlijk met ETS zorg van de uitvoering van een aantal vervoersovereenkomsten. Door de overname blijft gespecialiseerd personenvervoer in de regio Waterland mogelijk. Voor u als klant verandert er niets, behalve dan dat er een andere vervoerder voor uw deur staat.

Munckhof biedt minimaal 100 oud-werknemers van ETS een nieuwe arbeidsovereenkomst aan.

Ook houdt het bedrijf nog een aantal maanden de huidige bedrijfslocatie van ETS in Zaandam in gebruik. Dit in afwachting van een definitieve oplossing voor de huisvesting van de onderneming. Munckhof Taxi B.V. blijft daarna ook in de regio gevestigd.

Wat moet u nu doen?

U hoeft niets te doen. Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan de medewerkers van het Breed Sociaal Loket (voorheen Wmo loket). Dat kan telefonisch via: (0299) 398 398 of via email: bsl@edam-volendam.nl.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by