Gemeente

Zorg- en leerlingenvervoer voor inwoners Edam-Volendam veiliggesteld door overname ETS

Het zorg- en leerlingenvervoer voor de inwoners van Edam-Volendam is veiliggesteld. Munckhof Taxi B.V. neemt alle werkzaamheden en afspraken over van ETS Taxi en Zorgvervoer voor de regio Waterland.

ETS is op 1 februari jl. failliet verklaard. De curatoren achten Munckhof een geschikte partij om de activiteiten van ETS over te nemen.

Al voor het faillissement van ETS droeg Munckhof gezamenlijk met ETS zorg van de uitvoering van een aantal vervoersovereenkomsten. Door de overname blijft gespecialiseerd personenvervoer in de regio Waterland mogelijk. Voor u als klant verandert er niets, behalve dan dat er een andere vervoerder voor uw deur staat.

Munckhof biedt minimaal 100 oud-werknemers van ETS een nieuwe arbeidsovereenkomst aan.

Ook houdt het bedrijf nog een aantal maanden de huidige bedrijfslocatie van ETS in Zaandam in gebruik. Dit in afwachting van een definitieve oplossing voor de huisvesting van de onderneming. Munckhof Taxi B.V. blijft daarna ook in de regio gevestigd.

Wat moet u nu doen?

U hoeft niets te doen. Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan de medewerkers van het Breed Sociaal Loket (voorheen Wmo loket). Dat kan telefonisch via: (0299) 398 398 of via email: [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.