* Broek in Waterland

Proces verkeersmaatregelen Broek in Waterland

Vanuit het programma Bereikbaarheid Waterland wordt hard gewerkt om de mogelijke maatregelen op de provinciale weg N247 tussen de A10 en de N244 uit te werken tot een ontwerp.

De stuurgroep Bereikbaarheid Waterland geeft dit jaar aan welke daadwerkelijk wat hen betreft worden uitgevoerd. Voor Broek in Waterland werkt de provincie in samenwerking met de partners naar een optimalisatie  voor de verkeersproblematiek. De dorpsraad van Broek in Waterland heeft ook een variant laten uitwerken voor de kern van Broek in Waterland. Dit ontwerp is aangeboden bij de provincie Noord-Holland.

Om de variant van dorpsraad te onderzoeken wordt deze door experts getoetst. Doel is om deze te kunnen voorzien van een advies richting de Stuurgroep zodat deze op vergelijkbaar niveau kan worden afgewogen met de andere varianten. Hier volgt uiteindelijk een bestuurlijk advies of dit ontwerp verder dient te worden uitgewerkt. Dit proces loopt parallel aan het proces van het programma Bereikbaarheid Waterland. Om een beeld te geven van welke stappen er nodig zijn om tot een weloverwogen keuze te komen is dit proces schematisch weergegeven (download).


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.