4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomeGemeenteBewonersbrief informatie over woningbouw Drontermeer

Bewonersbrief informatie over woningbouw Drontermeer

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van Drontermeer 1 t/m 217, Meerland 32 t/m 68 en Grevelingenmeer 165 t/m 231:

onderwerp: informatie over woningbouw Drontermeer
Beste bewoner,

In navolging op de brief van de bewoners werkgroep Drontermeer sturen wij u hierbij informatie over het officiële besluit dat het college van burgemeester en wethouders dinsdag 26 januari heeft genomen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de plannen voor tijdelijke woningbouw op het Drontermeer in de ijskast te zetten. Dit is ingegeven door de wens van bewoners te kijken naar mogelijkheden voor permanente bouw, de constructieve houding van de bewonerswerkgroep en mening van de gemeenteraad.

Samen met een vertegenwoordiging van bewoners rond het Drontermeer gaan we aan tafel om te kijken welke permanente woningbouw op deze locatie mogelijk is.
Daarbij gaan we uit van zo’n 30 kleine woningen of appartementen en zal de architectuur en plaatsing gezamenlijk worden besproken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat woningcorporatie Wooncompagnie de nieuwe woningen realiseren. Daarom doen ze mee aan het overleg met de buurt.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de wijkmanager, Anja Bonnes. Bel of mail haar gerust via (0299) 452 452 of [email protected]

Burgemeester en wethouders van Purmerend,
namens deze,

J. Krieger
wethouder Wonen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
76 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.