Bewonersbrief informatie over woningbouw Drontermeer

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van Drontermeer 1 t/m 217, Meerland 32 t/m 68 en Grevelingenmeer 165 t/m 231:

onderwerp: informatie over woningbouw Drontermeer
Beste bewoner,

In navolging op de brief van de bewoners werkgroep Drontermeer sturen wij u hierbij informatie over het officiële besluit dat het college van burgemeester en wethouders dinsdag 26 januari heeft genomen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de plannen voor tijdelijke woningbouw op het Drontermeer in de ijskast te zetten. Dit is ingegeven door de wens van bewoners te kijken naar mogelijkheden voor permanente bouw, de constructieve houding van de bewonerswerkgroep en mening van de gemeenteraad.

Samen met een vertegenwoordiging van bewoners rond het Drontermeer gaan we aan tafel om te kijken welke permanente woningbouw op deze locatie mogelijk is.
Daarbij gaan we uit van zo’n 30 kleine woningen of appartementen en zal de architectuur en plaatsing gezamenlijk worden besproken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat woningcorporatie Wooncompagnie de nieuwe woningen realiseren. Daarom doen ze mee aan het overleg met de buurt.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de wijkmanager, Anja Bonnes. Bel of mail haar gerust via (0299) 452 452 of an.bonnes@purmerend.nl

Burgemeester en wethouders van Purmerend,
namens deze,

J. Krieger
wethouder Wonen

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt