Gemeente

Bewonersbrief informatie over woningbouw Drontermeer

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van Drontermeer 1 t/m 217, Meerland 32 t/m 68 en Grevelingenmeer 165 t/m 231:

onderwerp: informatie over woningbouw Drontermeer
Beste bewoner,

In navolging op de brief van de bewoners werkgroep Drontermeer sturen wij u hierbij informatie over het officiële besluit dat het college van burgemeester en wethouders dinsdag 26 januari heeft genomen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de plannen voor tijdelijke woningbouw op het Drontermeer in de ijskast te zetten. Dit is ingegeven door de wens van bewoners te kijken naar mogelijkheden voor permanente bouw, de constructieve houding van de bewonerswerkgroep en mening van de gemeenteraad.

Samen met een vertegenwoordiging van bewoners rond het Drontermeer gaan we aan tafel om te kijken welke permanente woningbouw op deze locatie mogelijk is.
Daarbij gaan we uit van zo’n 30 kleine woningen of appartementen en zal de architectuur en plaatsing gezamenlijk worden besproken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat woningcorporatie Wooncompagnie de nieuwe woningen realiseren. Daarom doen ze mee aan het overleg met de buurt.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de wijkmanager, Anja Bonnes. Bel of mail haar gerust via (0299) 452 452 of [email protected]

Burgemeester en wethouders van Purmerend,
namens deze,

J. Krieger
wethouder Wonen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.