Bewonersbrief nieuwe locatie plasticcontainer Aziëlaan

Onderstaande bewonersbrief is verzonden aan bewoners van Sumatra oneven 57-73 en 77-151:

onderwerp: nieuwe locatie plasticcontainer Aziëlaan

Beste bewoner,

Voor het inzamelen van plasticafval is er in uw wijk een plasticcontainer geplaatst. De huidige plek voldeed niet aan alle wensen. Wij hebben de locatie en situatie bekeken en willen u een nieuwe locatie voorstellen. Deze locatie staat op de situatiefoto’s op de achterkant van deze brief.

Voordelen

Voordelen van de locatie zijn dat deze te voet, per fiets en met auto bereikbaar is en dat er geen grote vrachtwagen uw wijk in hoeft. De locatie ligt goed in het zicht en is daarom minder gevoelig voor vandalisme. Wij kunnen de container op de locatie goed monitoren. De container neemt op deze nieuwe locatie geen parkeerplaats in en verhoogt niet de huidige parkeerdruk.

Vragen

Wij willen u vragen indien u onoverkomelijke bezwaren heeft, deze met ons te delen. Graag vernemen we uw bezwaren voor maandag 22 februari 2016. Ook voor vragen kunt u van maandag tot en met donderdag contact opnemen met E. Farber via telefoonnummer (0299) 452 452 of per e-mail: e.farber@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet,

E. Farber
Wijkmanager Weidevenne

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*