Gemeente

Bewonersbrief nieuwe locatie plasticcontainer Aziëlaan

Onderstaande bewonersbrief is verzonden aan bewoners van Sumatra oneven 57-73 en 77-151:

onderwerp: nieuwe locatie plasticcontainer Aziëlaan

Beste bewoner,

Voor het inzamelen van plasticafval is er in uw wijk een plasticcontainer geplaatst. De huidige plek voldeed niet aan alle wensen. Wij hebben de locatie en situatie bekeken en willen u een nieuwe locatie voorstellen. Deze locatie staat op de situatiefoto’s op de achterkant van deze brief.

Voordelen

Voordelen van de locatie zijn dat deze te voet, per fiets en met auto bereikbaar is en dat er geen grote vrachtwagen uw wijk in hoeft. De locatie ligt goed in het zicht en is daarom minder gevoelig voor vandalisme. Wij kunnen de container op de locatie goed monitoren. De container neemt op deze nieuwe locatie geen parkeerplaats in en verhoogt niet de huidige parkeerdruk.

Vragen

Wij willen u vragen indien u onoverkomelijke bezwaren heeft, deze met ons te delen. Graag vernemen we uw bezwaren voor maandag 22 februari 2016. Ook voor vragen kunt u van maandag tot en met donderdag contact opnemen met E. Farber via telefoonnummer (0299) 452 452 of per e-mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,

E. Farber
Wijkmanager Weidevenne

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.