Gemeente

Bewonersbrief plantvakken in de straat

Onderstaande bewonersbrief is verstuurd naar bewoners van Suezweg 4 t/m 42 (even) en Suezweg 3 t/m 21 (oneven) 1448 MN Purmerend:

Onderwerp: plantvakken in de straat

Beste bewoner,

Twee jaar geleden namen enkele buurtbewoners het initiatief om het aanzien van de Suezweg op te fleuren. In overleg met de Wijkkerngroep Weidevenne werd het initiatief uitgewerkt om de plantvakken opnieuw in te richten, en daarna zelf te onderhouden.

Het geduld van de initiatiefnemers is behoorlijk op de proef gesteld. De gemeente had een lange periode nodig om de plannen uit te werken. Wij bieden ons welgemeende excuus hiervoor aan.

In samenwerking met de bewoners, de Wijkkerngroep Weidevenne en aannemer Gardenmasters is een nieuw beplantingsplan gemaakt. De plantvakken zijn gevuld met verse aarde en het beplantingsplan is inmiddels ook uitgevoerd. Aannemer Gardenmasters heeft fantastisch werk geleverd: de plantvakken hebben nieuwe planten waarbij is gekozen voor veel variatie in soort en kleur.

Zoals afgesproken worden de plantvakken nu onderhouden door u, de bewoners van de Suezweg. U mag zelf ook beplanting bijplaatsen.

Wij zijn blij met dit initiatief en werken graag mee aan dergelijke wijkinitiatieven.
Wij hopen dat u geniet van de nieuwe plantvakken en samen met de buren zorgdraagt voor een blijvend kleurrijke Suezweg.

Met vriendelijke groeten,
Edwin Färber
a.i. Wijkmanager Weidevenne

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by