In en op het water: Sportspektakels voorjaarsvakantie

maandag, 15 februari 2016 – Bericht van Sportservice Noord-Holland/Zaanstreek-Waterland

Schaatsles op ijsbaan De Westfries

Op maandag 29 februari organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met Sportfondsenbad Monnickendam een zwemspektakel, het zwembad wordt omgetoverd tot een waterspelparadijs. Dinsdag 1 maart gaan we samen met SCC De Bolder schaatsen op ijsbaan De Westfries in Hoorn waar we met busvervoer naar toe gaan.

Zwemspektakel op maandagmiddag 29 februari om 13.00 uur

Alle kinderen met minimaal het  A-diploma zijn uitgenodigd om voor € 2,50 een middag waterpret te beleven. De badmeesters en –juffen van het Sportfondsenbad en de buurtsportcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen de krachten om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Om 12.45 uur gaat de deur open en om 13.15 uur starten we centraal met uitleg van de spellen. Zo kan er aan recordpoging bommetje, butler- en mattenrace deelgenomen worden. Natuurlijk is er aan het eind van de middag nog ruimte voor vrij zwemmen en om 15.00 uur is het spektakel ten einde. Gezien de drukbezochte voorgaande edities is het belangrijk dat je voor donderdag 25 februari een mailtje stuurt met naam, leeftijd naarphaakman@sportservicezaanstreekwaterland.nl o.v.v. zwemspektakel.

Schaatsspektakel op dinsdagmiddag 1 maart van 13.00 – 17.30 uur

Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert in samenwerking met SCC De Bolder voor kinderen v.a. 8 jaar een schaatsmiddag op ijsbaan de Westfries in Hoorn. Om 13.00 uur verzamelen we bij De Bolder, ’t Spil 1 Monnickendam vervolgens rijden we met een tourbus naar Hoorn. De kinderen krijgen daar in groepjes van tien kinderen een uur schaatsles. Deze les wordt verzorgd door de trainers van Schaatstrainingsgroep Waterland. Daarna kunnen ze de nieuw geleerde technieken toepassen in een uur vrij schaatsen. Rond half zes komen we moe en voldaan terug in De Bolder in Monnickendam.

Neem je eigen schaatsen en handschoenen (verplicht) mee! Je kunt voor € 6,- schaatsen huren op de ijsbaan, geef dan wel je maat op bij het aanmelden. Tussen de schaatsles en het vrij schaatsen krijgen de kinderen een pakje drinken. Verdere versnaperingen kun je eventueel zelf nog meenemen.
Dit sportieve vakantieuitje bieden we aan voor €12,- wat bij aanvang in De Bolder, het liefst gepast betaald moet worden. Ben je niet op wintersportvakantie maar wil je graag wel een winterse middag? Stuur dan voor donderdag 25 februari een e-mailtje met naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@debolder.com o.v.v. schaatsspektakel.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*