18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
HomeGemeenteIn en op het water: Sportspektakels voorjaarsvakantie

In en op het water: Sportspektakels voorjaarsvakantie

maandag, 15 februari 2016 – Bericht van Sportservice Noord-Holland/Zaanstreek-Waterland

Schaatsles op ijsbaan De Westfries

Op maandag 29 februari organiseert Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met Sportfondsenbad Monnickendam een zwemspektakel, het zwembad wordt omgetoverd tot een waterspelparadijs. Dinsdag 1 maart gaan we samen met SCC De Bolder schaatsen op ijsbaan De Westfries in Hoorn waar we met busvervoer naar toe gaan.

Zwemspektakel op maandagmiddag 29 februari om 13.00 uur

Alle kinderen met minimaal het  A-diploma zijn uitgenodigd om voor € 2,50 een middag waterpret te beleven. De badmeesters en –juffen van het Sportfondsenbad en de buurtsportcoach van Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen de krachten om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Om 12.45 uur gaat de deur open en om 13.15 uur starten we centraal met uitleg van de spellen. Zo kan er aan recordpoging bommetje, butler- en mattenrace deelgenomen worden. Natuurlijk is er aan het eind van de middag nog ruimte voor vrij zwemmen en om 15.00 uur is het spektakel ten einde. Gezien de drukbezochte voorgaande edities is het belangrijk dat je voor donderdag 25 februari een mailtje stuurt met naam, leeftijd naar[email protected] o.v.v. zwemspektakel.

Schaatsspektakel op dinsdagmiddag 1 maart van 13.00 – 17.30 uur

Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert in samenwerking met SCC De Bolder voor kinderen v.a. 8 jaar een schaatsmiddag op ijsbaan de Westfries in Hoorn. Om 13.00 uur verzamelen we bij De Bolder, ’t Spil 1 Monnickendam vervolgens rijden we met een tourbus naar Hoorn. De kinderen krijgen daar in groepjes van tien kinderen een uur schaatsles. Deze les wordt verzorgd door de trainers van Schaatstrainingsgroep Waterland. Daarna kunnen ze de nieuw geleerde technieken toepassen in een uur vrij schaatsen. Rond half zes komen we moe en voldaan terug in De Bolder in Monnickendam.

Neem je eigen schaatsen en handschoenen (verplicht) mee! Je kunt voor € 6,- schaatsen huren op de ijsbaan, geef dan wel je maat op bij het aanmelden. Tussen de schaatsles en het vrij schaatsen krijgen de kinderen een pakje drinken. Verdere versnaperingen kun je eventueel zelf nog meenemen.
Dit sportieve vakantieuitje bieden we aan voor €12,- wat bij aanvang in De Bolder, het liefst gepast betaald moet worden. Ben je niet op wintersportvakantie maar wil je graag wel een winterse middag? Stuur dan voor donderdag 25 februari een e-mailtje met naam, leeftijd en telefoonnummer naar [email protected] o.v.v. schaatsspektakel.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.