22 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomeNatuurGemeente Wormerland: Handen af van Beusebos

Gemeente Wormerland: Handen af van Beusebos

Gemeenteraad Wormerland wil dat Beusebos behouden blijft

Het Beusebos is een verborgen pareltje van Purmerend. Een vergeten stukje natuur dat ligt in de kom van de rijksweg A7 grenzend aan het grondgebied van Wormerland. Dit stukje natuur vormt een natuurlijke buffer tussen de drukke snelweg en onze woonkern Neck (en deels Wijdewormer). Gemeente Purmerend is voornemens dit stuk natuur te vernietigen zodat er een bedrijven terrein of een hotel of een auto boulevard of wat dan ook aan economische activiteiten, kan worden ontwikkeld. Zonde! Want Purmerend heeft ook nog een zeer groot braakliggend terrein aan de andere kant van de gemeente liggen, de Baanstede. Waarom de natuur van het Beusebos vernietigen als de Baanstede nog alle ruimte biedt?

Op 10 maart zal de gemeenteraad van Purmerend zich over de toekomst van het Beusebos uitspreken………………………….. Meer op: https://wormerland.groenlinks.nl/nieuws/gemeenteraad-wormerland-wil-dat-beusebos-behouden-blijftSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22 ° C
23.9 °
20.6 °
65 %
2.7kmh
1 %
ma
21 °
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.