Gemeente Wormerland: Handen af van Beusebos

Gemeenteraad Wormerland wil dat Beusebos behouden blijft

Het Beusebos is een verborgen pareltje van Purmerend. Een vergeten stukje natuur dat ligt in de kom van de rijksweg A7 grenzend aan het grondgebied van Wormerland. Dit stukje natuur vormt een natuurlijke buffer tussen de drukke snelweg en onze woonkern Neck (en deels Wijdewormer). Gemeente Purmerend is voornemens dit stuk natuur te vernietigen zodat er een bedrijven terrein of een hotel of een auto boulevard of wat dan ook aan economische activiteiten, kan worden ontwikkeld. Zonde! Want Purmerend heeft ook nog een zeer groot braakliggend terrein aan de andere kant van de gemeente liggen, de Baanstede. Waarom de natuur van het Beusebos vernietigen als de Baanstede nog alle ruimte biedt?

Op 10 maart zal de gemeenteraad van Purmerend zich over de toekomst van het Beusebos uitspreken………………………….. Meer op: https://wormerland.groenlinks.nl/nieuws/gemeenteraad-wormerland-wil-dat-beusebos-behouden-blijft

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*