NatuurPurmerend

Gemeente Wormerland: Handen af van Beusebos

Gemeenteraad Wormerland wil dat Beusebos behouden blijft

Het Beusebos is een verborgen pareltje van Purmerend. Een vergeten stukje natuur dat ligt in de kom van de rijksweg A7 grenzend aan het grondgebied van Wormerland. Dit stukje natuur vormt een natuurlijke buffer tussen de drukke snelweg en onze woonkern Neck (en deels Wijdewormer). Gemeente Purmerend is voornemens dit stuk natuur te vernietigen zodat er een bedrijven terrein of een hotel of een auto boulevard of wat dan ook aan economische activiteiten, kan worden ontwikkeld. Zonde! Want Purmerend heeft ook nog een zeer groot braakliggend terrein aan de andere kant van de gemeente liggen, de Baanstede. Waarom de natuur van het Beusebos vernietigen als de Baanstede nog alle ruimte biedt?

Op 10 maart zal de gemeenteraad van Purmerend zich over de toekomst van het Beusebos uitspreken………………………….. Meer op: https://wormerland.groenlinks.nl/nieuws/gemeenteraad-wormerland-wil-dat-beusebos-behouden-blijft


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.