14.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeGemeenteHerbestratingswerkzaamheden Kerkplein, Havenrak en Dorpsstraat in Broek in Waterland

Herbestratingswerkzaamheden Kerkplein, Havenrak en Dorpsstraat in Broek in Waterland

In de week van maandag 29 februari 2016 wordt gestart met het herbestraten van het Kerkplein (gedeeltelijk), Havenrak en de Dorpsstraat (gedeeltelijk) in Broek in Waterland. Het betreft het gedeelte voor de brug bij Kerkplein 10 tot en met de T-splitsing bij Dorpsstraat 24. Tijdens de werkzaamheden is dit gedeelte gestremd voor al het verkeer. Afzettingen en eventuele omleidingen worden met borden aangegeven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Wagelaar BV. en gaan naar verwachting zeven weken duren.

Vanuit de gemeente worden de werkzaamheden begeleid door de heer J. Verleg van de afdeling Openbare Werken. Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact met hem op. De heer Verleg is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 574 of via de e-mail op [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
14.4 ° C
15.1 °
13.9 °
83 %
2.2kmh
100 %
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.