Gemeente

Herbestratingswerkzaamheden Kerkplein, Havenrak en Dorpsstraat in Broek in Waterland

In de week van maandag 29 februari 2016 wordt gestart met het herbestraten van het Kerkplein (gedeeltelijk), Havenrak en de Dorpsstraat (gedeeltelijk) in Broek in Waterland. Het betreft het gedeelte voor de brug bij Kerkplein 10 tot en met de T-splitsing bij Dorpsstraat 24. Tijdens de werkzaamheden is dit gedeelte gestremd voor al het verkeer. Afzettingen en eventuele omleidingen worden met borden aangegeven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Wagelaar BV. en gaan naar verwachting zeven weken duren.

Vanuit de gemeente worden de werkzaamheden begeleid door de heer J. Verleg van de afdeling Openbare Werken. Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact met hem op. De heer Verleg is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 574 of via de e-mail op j.verleg@waterland.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by