112Purmerend

Satudarah leden aangehouden met drugs

Purmerend – Op dinsdagavond hield de politie drie mannen aan op verdenking van handel in drugs. Het ging om een 42-jarige man uit Breda, een 33-jarige man uit Amstelveen en een 40-jarige man uit Hoorn.

Omstreeks 20.15 uur zagen politiemensen de overdracht van een pakketje tussen drie mannen op de Nieuwstraat in Purmerend. De politie was daar aanwezig in verband met drugsoverlast die vanuit de buurt wordt gemeld. De drie mannen stapten vervolgens in een auto en reden weg in de richting Westerstraat. Hier stapte een van de mannen uit en liep een steeg in.

Bij controle van de twee mannen in de auto bleek het om leden van Satudarah te gaan. Een van hen had een groot mes bij zich, de andere had vier XTCpillen op zak.

De derde man werd in de directe omgeving aangetroffen. Hij bleek een plak hash bij zich te hebben. Het pakketje werd ook teruggevonden. Hier zaten henneptoppen in.

De politie nam de auto, de drugs en het mes in beslag. De drie mannen werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.