Aanleg fietspad Oosthuizen en verwijderen beplanting

Zoals we kunnen zien vordert de nieuwbouw van het multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Seevancksweg in Oosthuizen gestaag en ligt de bouw goed op schema. Voor een goede en veilige bereikbaarheid van het gebouw is er vanuit de raad besloten om vanaf de Driemorgenweg, door het park en met een brug over de sloot een fietspad aan te leggen. In het park komt het nieuwe fietspad ter plaatse van het huidige schelpenpad en met een verharding van asfalt.

Voor een veilig gebruik zal er langs het fietspad ook een straatverlichting met energiezuinige lampen worden geplaatst. Om dit fietspad te kunnen maken en gebruiken is het nodig om, langs het pad en de doorsteek naar de nieuwe fietsbrug, de aanwezige beplanting gedeeltelijk te verwijderen.

Het verwijderen van deze beplanting is ingepland in de periode van 29 februari t/m 11 maart 2016. De aanleg van het fietspad en brug zal vervolgens in de maanden april/mei worden uitgevoerd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Nieuweboer van de gemeente Edam-Volendam (afdeling openbare werken), telefoon 0299-398398.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*