Gemeente

Aanleg verkeersdrempel Loirestraat

Onderstaande bewonersbrief is verzonden aan bewoners van Loirestraat 30 t/m 54, 253 t/m 307, 313 t/m 339, 341 t/m 347:

onderwerp: aanleg verkeersdrempel Loirestraat

Beste bewoner,

Maandag 22 februari begint aannemer Germieco BV met de aanleg van een verkeersdrempel in de Loirestraat ter hoogte van huisnummer 48. De werkzaamheden nemen één werkdag in beslag. Buurtbewoners hebben bij ons een verzoek hiervoor ingediend, met een handtekeningenlijst. De drempel is bedoeld om de snelheid te beperken en zo de verkeersveiligheid te vergroten.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande autoverkeer omgeleid via Saarland. Fietsers en voetgangers hebben wel gewoon doorgang. Tijdens de werkzaamheden kunt u op enkele parkeerplaatsen tijdelijk niet parkeren. De maatregelen staan aangegeven op borden. De werkzaamheden kunnen enige overlast geven. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vragen

Heeft u nog vragen? Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer E. Schoorl, bereikbaar via telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,
Chris Lunstroo
Projectleider Weidevenne

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.