112Purmerend

Gewapende overval Purmerend

Purmerend – Twee personen hebben een gewapende overval gepleegd op Autocleanservice Purmerend B.V. op de Maxwellstraat.

De politie was met veel mensen ter plaatste om de verdachten op te sporen, ook liet de politie een burgernet bericht uit gaan.

Ook de helikopter van de politie zocht mee, via burgenet liet de politie weten dat er één iemand is aangehouden.

De recherche heeft de zaak in onderzoek.

 

Update:

Aanhouding na poging overval

Laatste update:
23-02-2016 | 14:25
Purmerend – Na een poging overval maandagmiddag op een autowasbedrijf aan de Maxwellstraat in Purmerend is een van de twee verdachten aangehouden.

De overvallers bedreigden het personeel met een wapen en gingen er volgens getuigen zonder buit lopend vandoor in de richting van de Purmerdijk. Daar werd bij een viaduct, mede op aangeven van een passant die iemand onderaan het talud had gezien, een verdachte aangehouden. Een 19-jarige Purmerender die niet goed kon verklaren wat hij daar te zoeken had. De tweede verdachte is, ondanks de inzet van een politiehelikopter, niet gevonden. Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht en sporen veiliggesteld.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.