Gemeente

Stadhuis Purmerend in de steigers

Bewonersbrief werkzaamheden stadhuis

Onderstaande bewonersbrief is verstuurd aan de bewoners van Lindestate 1 – 63, Iepstate 1 – 22, Plataanstate 1 – 50, Wilgstate 1 – 22, Wolthuissingel 1 en Populierensraat 2:

onderwerp: werkzaamheden stadhuis

Beste bewoner,

Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren aan het stadhuis.

De binnenzijde van het stadhuis wordt het komend jaar ingrijpend verbouwd. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren worden er twee bouwplaatsen ingericht:

één aan de achterzijde van het stadhuis, op een gedeelte van het parkeerterrein van de gemeente;
één aan de zijkant van het stadhuis, rechts naast de hoofdingang.
De bouwplaatsen zijn nodig omop een veilige wijze materialen van de aannemer aan te kunnen voeren en op te slaan, maar ook om puin af te voeren.

Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling voert de verbouwing aan de binnenzijde van het stadhuis uit. De werkzaamheden starten 7 maart en duren tot het einde van het jaar. Gedurende deze periode kunt u rondom het stadhuis meer zwaar verkeer verwachten.

Contact

Heeft u nog vragen, dan horen wij die graag. Bel of mail gerust via (0299) 452 452 of [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.