112Purmerend

Getuigenoproep ongeval scooter

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding zondagavond tussen 23.35 en 23.45 uur op de Linnaeuslaan.

Een 17-jarige scooterrijder werd van achter aangereden door een personenauto. De bestuurder van de snorscooter, een 17-jarige Purmerendse, raakte gewond en de scooter raakte door de aanrijding beschadigd. De automobilist reed na de aanrijding door, zonder zijn identiteit kenbaar te maken.
De politie komt graag in contact met getuigen van dit ongeval in verband met het vaststellen van de exacte toedracht. De politie in Purmerend is bereikbaar via 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.