* Middenbeemster112Beemster

Graven op begraafplaats Middenbeemster vernield

Op het oude gedeelte van de algemene begraafplaats in Middenbeemster is ontdekt dat twee graven beschadigd zijn, vermoedelijk door vandalisme. Er is direct aangifte gedaan bij de politie.

De politie heeft inmiddels op locatie onderzoek verricht en heeft de zaak verder in onderzoek, terwijl de gemeente bekijkt of er nog in leven zijnde belanghebbenden zijn die geïnformeerd moeten worden over de beschadigingen. Het gemeentebestuur spreekt haar afschuw uit over deze vorm van vernieling en hoopt dat de politie de dader(s) weet te achterhalen.

De afdeling Uitvoering van de gemeente heeft de twee graven na het sporenonderzoek van de politie zoveel mogelijk gefatsoeneerd in afwachting van verdere instructies.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.