112Purmerend

Zware mishandeling in Opsporing Verzocht

Purmerend – AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 1 maart aandacht aan een zware mishandeling die op zaterdagochtend 20 februari plaatsvond op de Kanaalstraat.

Een 33-jarige man uit Den Ilp was rond middernacht uur met zijn vriendin en twee vrienden vanuit het centrum op weg naar de parkeerplaats op de Kanaalstraat. Zij liepen langs de doopgezinde kerkwaar op dat moment een feest gaande was en probeerden hier binnen te komen. Zij raakten slaags met een groepje feestgangers dat voor de deur stond. Dit liep dusdanig uit de hand dat de 33-jarige man een schop tegen zijn hoofd krijgt, op het wegdek valt en bewusteloos blijft liggen. Hij heeft hersenletsel opgelopen en zal waarschijnlijk nooit meer een normaal leven kunnen leiden.

Getuigen
Vlak na de mishandeling werden drie verdachten aangehouden. Zij werden echter afgelopen week weer in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en is hiervoor op zoek naar meer getuigen. Zij zou bijvoorbeeld graag in contact willen komen met twee taxichauffeurs die rond 00.40 uur mensen hebben afgezet in het dorpje Watergang.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 1 maart uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1 en wordt op woensdag 2 maart om 11.40 uur op NPO 2. De uitzending is ook via live.politie.nl te zien.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.