17.7 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112Zware mishandeling in Opsporing Verzocht

Zware mishandeling in Opsporing Verzocht

Purmerend – AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 1 maart aandacht aan een zware mishandeling die op zaterdagochtend 20 februari plaatsvond op de Kanaalstraat.

Een 33-jarige man uit Den Ilp was rond middernacht uur met zijn vriendin en twee vrienden vanuit het centrum op weg naar de parkeerplaats op de Kanaalstraat. Zij liepen langs de doopgezinde kerkwaar op dat moment een feest gaande was en probeerden hier binnen te komen. Zij raakten slaags met een groepje feestgangers dat voor de deur stond. Dit liep dusdanig uit de hand dat de 33-jarige man een schop tegen zijn hoofd krijgt, op het wegdek valt en bewusteloos blijft liggen. Hij heeft hersenletsel opgelopen en zal waarschijnlijk nooit meer een normaal leven kunnen leiden.

Getuigen
Vlak na de mishandeling werden drie verdachten aangehouden. Zij werden echter afgelopen week weer in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en is hiervoor op zoek naar meer getuigen. Zij zou bijvoorbeeld graag in contact willen komen met twee taxichauffeurs die rond 00.40 uur mensen hebben afgezet in het dorpje Watergang.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 1 maart uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1 en wordt op woensdag 2 maart om 11.40 uur op NPO 2. De uitzending is ook via live.politie.nl te zien.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.4 °
16.7 °
81 %
4.5kmh
99 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.