9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
HomeGemeenteGewijzigde vaststelling bestemmingsplan Brantjesstraat

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Brantjesstraat

In de periode van 30 oktober t/m 10 december 2015 heeft het ontwerpbestemmingsplan ‘Brantjesstraat 2016’ ter inzage gelegen. Het bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om 2 woningen te bouwen op het terrein van de voormalige schoolwerktuinen aan de Brantjesstraat in de Purmer-Zuid. Gedurende deze periode is er één zienswijze ingediend die tot gedeeltelijke wijziging van het plan heeft geleid. Het college zal de gemeenteraad vragen het bestemmingsplan ‘Brantjesstraat 2016’ vast te stellen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.8 ° C
10.6 °
8.9 °
77 %
4.9kmh
74 %
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °
wo
9 °
do
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.