GemeentePurmerend

Asfaltwerkzaamheden Looiersplein, Koggenland/Meerland en Linnaeuslaan/Zwanebloem

Op een aantal plekken in de stad zijn er gaten in het asfalt ontstaan. Deze gaten zijn te groot om te vullen met een lapmiddel (koud asfalt), dat betekent dat we de weg moeten voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Daarvoor moet het weer geschikt zijn (warm en droog genoeg) én er moeten voldoende omleidingsmogelijkheden zijn.

Looiersplein/Gedempte Where/Purmersteenweg
Aannemersbedrijf Heijmans voert zondag 6 maart een spoedreparatie uit aan het wegdek bij het Looiersplein. De spoedreparatie vindt plaats tussen 7.00 uur en 9.30 uur. Het verkeer wordt omgeleid.Op een later stadium voorzien we het wegdek van een nieuwe asfaltlaag. Door de weersomstandigheden is dat nu helaas nog niet mogelijk. Wel worden enkele kleine reparaties uitgevoerd.

Koggenland/Meerland
Op 11 en 12 april wordt er nieuw asfalt aangebracht op het Meerland. De gaten in Koggenland worden zoveel mogelijk meegenomen in deze werkzaamheden. Omdat Koggenland deel uitmaakt van de omleidingsroute kan het zijn dat enkele werkzaamheden na deze datum moeten worden uitgevoerd.

Linnaeuslaan/Zwanebloem
Voor deze locatie zijn we nog aan het zoeken voor een geschikte uitvoeringsdatum, wel in de loop van dit jaar.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.