8.1 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
HomeGemeenteAsfaltwerkzaamheden Looiersplein, Koggenland/Meerland en Linnaeuslaan/Zwanebloem

Asfaltwerkzaamheden Looiersplein, Koggenland/Meerland en Linnaeuslaan/Zwanebloem

Op een aantal plekken in de stad zijn er gaten in het asfalt ontstaan. Deze gaten zijn te groot om te vullen met een lapmiddel (koud asfalt), dat betekent dat we de weg moeten voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Daarvoor moet het weer geschikt zijn (warm en droog genoeg) én er moeten voldoende omleidingsmogelijkheden zijn.

Looiersplein/Gedempte Where/Purmersteenweg
Aannemersbedrijf Heijmans voert zondag 6 maart een spoedreparatie uit aan het wegdek bij het Looiersplein. De spoedreparatie vindt plaats tussen 7.00 uur en 9.30 uur. Het verkeer wordt omgeleid.Op een later stadium voorzien we het wegdek van een nieuwe asfaltlaag. Door de weersomstandigheden is dat nu helaas nog niet mogelijk. Wel worden enkele kleine reparaties uitgevoerd.

Koggenland/Meerland
Op 11 en 12 april wordt er nieuw asfalt aangebracht op het Meerland. De gaten in Koggenland worden zoveel mogelijk meegenomen in deze werkzaamheden. Omdat Koggenland deel uitmaakt van de omleidingsroute kan het zijn dat enkele werkzaamheden na deze datum moeten worden uitgevoerd.

Linnaeuslaan/Zwanebloem
Voor deze locatie zijn we nog aan het zoeken voor een geschikte uitvoeringsdatum, wel in de loop van dit jaar.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
8.1 ° C
10.7 °
5.6 °
78 %
5.8kmh
85 %
wo
8 °
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.