Monnickendammer vervolgt voor bedreiging AZC

Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland vervolgt een 36-jarige man uit Monnickendam en een 47-jarige jarige man uit Ede voor bedreiging. De bedreigingen hebben te maken met de mogelijke komst van een AZC op het terrein van camping Goudsberg in Lunteren (gemeente Ede).

De 36-jarige man zou op de facebookpagina ‘AZC Nee Goudsberg Lunteren’ dreigende taal hebben geuit tegen de campingeigenaar en de campingmanager. Hij moet zich hiervoor op 9 mei voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.

De 47-jarige man zou telefonisch dreigende taal hebben geuit in de richting van een ambtenaar en de burgemeester van de gemeente Ede en tegen de campingeigenaar. Hij moet zich hiervoor op 29 april voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*