18.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Monnickendammer vervolgt voor bedreiging AZC

Monnickendammer vervolgt voor bedreiging AZC

Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland vervolgt een 36-jarige man uit Monnickendam en een 47-jarige jarige man uit Ede voor bedreiging. De bedreigingen hebben te maken met de mogelijke komst van een AZC op het terrein van camping Goudsberg in Lunteren (gemeente Ede).

De 36-jarige man zou op de facebookpagina ‘AZC Nee Goudsberg Lunteren’ dreigende taal hebben geuit tegen de campingeigenaar en de campingmanager. Hij moet zich hiervoor op 9 mei voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.

De 47-jarige man zou telefonisch dreigende taal hebben geuit in de richting van een ambtenaar en de burgemeester van de gemeente Ede en tegen de campingeigenaar. Hij moet zich hiervoor op 29 april voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.1 ° C
19 °
17 °
73 %
5.4kmh
83 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.