112Monnickendam

Monnickendammer vervolgt voor bedreiging AZC

Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland vervolgt een 36-jarige man uit Monnickendam en een 47-jarige jarige man uit Ede voor bedreiging. De bedreigingen hebben te maken met de mogelijke komst van een AZC op het terrein van camping Goudsberg in Lunteren (gemeente Ede).

De 36-jarige man zou op de facebookpagina ‘AZC Nee Goudsberg Lunteren’ dreigende taal hebben geuit tegen de campingeigenaar en de campingmanager. Hij moet zich hiervoor op 9 mei voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.

De 47-jarige man zou telefonisch dreigende taal hebben geuit in de richting van een ambtenaar en de burgemeester van de gemeente Ede en tegen de campingeigenaar. Hij moet zich hiervoor op 29 april voor de politierechter in Arnhem verantwoorden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.