GemeenteNatuurPurmerendRegionaal

Beusebos hondenwandeling wederom een succes.

De tweede hondenwandeling, georganiseerd door GroenLinks Purmerend, was wederom een succes. Het aantal aanwezige honden liep tegen de 27 en het aantal personen die, op dit evenement aanwezig waren, tegen de 45.

“Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van het Beusebos” aldus René Verhoogt, fractievoorzitter van GroenLinks Purmerend. “Dit is de tweede keer. We gaan hier gewoon mee door. Ik denk hier aan een maandelijks terugkerend evenement.” Raadslid Ernst van Damme van LvD was ook aanwezig. Hij gaf aan dat het Beusebos behouden moet blijven.

Meer informatie over het Beusebos vindt u op: www.beusebos.nl

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

 

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: