Beusebos hondenwandeling wederom een succes.

De tweede hondenwandeling, georganiseerd door GroenLinks Purmerend, was wederom een succes. Het aantal aanwezige honden liep tegen de 27 en het aantal personen die, op dit evenement aanwezig waren, tegen de 45.

“Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van het Beusebos” aldus René Verhoogt, fractievoorzitter van GroenLinks Purmerend. “Dit is de tweede keer. We gaan hier gewoon mee door. Ik denk hier aan een maandelijks terugkerend evenement.” Raadslid Ernst van Damme van LvD was ook aanwezig. Hij gaf aan dat het Beusebos behouden moet blijven.

Meer informatie over het Beusebos vindt u op: www.beusebos.nl

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

Hondenwandeling Beusebos

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*