* Broek in WaterlandGemeente

Leeteinde Broek in Waterland gestremd ter hoogte van de kerktoren

Op 14 maart 2016 starten wij met het onderhoud van de toren van de Nederlands Hervormde kerk in Broek in Waterland. Het Leeteinde is ter hoogte van de ingang van de toren gedurende de werkzaamheden voor alle verkeer afgesloten. Dit in verband met het te plaatsen steigerwerk. De afsluiting wordt met borden aangegeven. Verkeer wordt omgeleid via het Roomeinde.

Het werk duurt ongeveer 5 weken en wordt uitgevoerd door het aannemersbedrijf Leguit & Roos bv.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer Koos Hoebe van Bouwadvies Groot Holland. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (075) 64 74 586, of via het e-mailadres info@bouwadviesgrootholland.nl t.a.v. de heer K. Hoebe.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.