24.7 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home* Broek in WaterlandLeeteinde Broek in Waterland gestremd ter hoogte van de kerktoren

Leeteinde Broek in Waterland gestremd ter hoogte van de kerktoren

Op 14 maart 2016 starten wij met het onderhoud van de toren van de Nederlands Hervormde kerk in Broek in Waterland. Het Leeteinde is ter hoogte van de ingang van de toren gedurende de werkzaamheden voor alle verkeer afgesloten. Dit in verband met het te plaatsen steigerwerk. De afsluiting wordt met borden aangegeven. Verkeer wordt omgeleid via het Roomeinde.

Het werk duurt ongeveer 5 weken en wordt uitgevoerd door het aannemersbedrijf Leguit & Roos bv.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer Koos Hoebe van Bouwadvies Groot Holland. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (075) 64 74 586, of via het e-mailadres [email protected] t.a.v. de heer K. Hoebe.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
24.7 ° C
26.2 °
24 °
98 %
3.5kmh
84 %
za
24 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.