* Broek in WaterlandGemeente

Leeteinde Broek in Waterland gestremd ter hoogte van de kerktoren

Op 14 maart 2016 starten wij met het onderhoud van de toren van de Nederlands Hervormde kerk in Broek in Waterland. Het Leeteinde is ter hoogte van de ingang van de toren gedurende de werkzaamheden voor alle verkeer afgesloten. Dit in verband met het te plaatsen steigerwerk. De afsluiting wordt met borden aangegeven. Verkeer wordt omgeleid via het Roomeinde.

Het werk duurt ongeveer 5 weken en wordt uitgevoerd door het aannemersbedrijf Leguit & Roos bv.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer Koos Hoebe van Bouwadvies Groot Holland. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (075) 64 74 586, of via het e-mailadres [email protected] t.a.v. de heer K. Hoebe.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.