15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomeGemeenteDoe mee met de Landelijke Opschoondag!

Doe mee met de Landelijke Opschoondag!

Zaterdag 19 maart 2016 doet gemeente Waterland mee met de Landelijke Opschoondag. Op initiatief van gemeenteraadslid Dorothy Borghardt – de Kat wordt Monnickendam “opgeschoond”.

Wilt u daaraan meedoen? Komt u dan op 19 maart uur naar het gemeentehuis. Om 10.00 verzamelen alle deelnemers zich op het plein. Gemeente Waterland zorgt voor materiaal waarmee het zwerfvuil kan worden verzameld. Het is de bedoeling dat iedereen om 12.00 uur weer met het verzamelde afval terug is het op plein. Voor alle deelnemers staat dan een kopje (warme) chocolademelk klaar in het gemeentehuis. Medewerkers van de gemeente zorgen dat al het opgehaalde zwerfvuil wordt afgevoerd naar de gemeentewerf. Heeft u vragen? Neemt u dan via email contact op met mevrouw Borghardt. Het emailadres is [email protected].
Wilt u zelf een opschoonactie organiseren? Dat kan ook. Meld u zich dan aan bij www.nederlandschoon.nl Ook voor meer informatie over de Landelijke Opschoondag kunt u op deze website terecht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.