Gemeente

Doe mee met de Landelijke Opschoondag!

Zaterdag 19 maart 2016 doet gemeente Waterland mee met de Landelijke Opschoondag. Op initiatief van gemeenteraadslid Dorothy Borghardt – de Kat wordt Monnickendam “opgeschoond”.

Wilt u daaraan meedoen? Komt u dan op 19 maart uur naar het gemeentehuis. Om 10.00 verzamelen alle deelnemers zich op het plein. Gemeente Waterland zorgt voor materiaal waarmee het zwerfvuil kan worden verzameld. Het is de bedoeling dat iedereen om 12.00 uur weer met het verzamelde afval terug is het op plein. Voor alle deelnemers staat dan een kopje (warme) chocolademelk klaar in het gemeentehuis. Medewerkers van de gemeente zorgen dat al het opgehaalde zwerfvuil wordt afgevoerd naar de gemeentewerf. Heeft u vragen? Neemt u dan via email contact op met mevrouw Borghardt. Het emailadres is [email protected]
Wilt u zelf een opschoonactie organiseren? Dat kan ook. Meld u zich dan aan bij www.nederlandschoon.nl Ook voor meer informatie over de Landelijke Opschoondag kunt u op deze website terecht.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.