* Edam-VolendamGemeente

Oproep om aanhanger te verwijderen

aanhangwagen Mercuriuslaan
Foto: Gemeente Edam-Volendam

Aan de Mercuriuslaan bij het Siriusplein staat een aanhangwagen geparkeerd in strijd met de APV. Het gemeentebestuur verzoekt de eigenaar c.q. rechthebbende hiervan uiterlijk 30 maart a.s. deze aanhangwagen te verwijderen of contact op te nemen met de Buitengewoon Opsporingsambtenaar, de heer M. Alizadah, tel. 398380.

Wanneer aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven, dan verwijdert de gemeente dit voertuig. De aanhanger wordt dan nog tot 28 april a.s. op de gemeentewerf bewaard, alvorens te verkopen c.q. te vernietigen.

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.