NatuurPurmerend

Prinses Irene steunt Vrienden van het Beusebos

Purmerend – Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld steunt de actie Red het Beusebos. Zij heeft 14 maart j.l. een prachtig bericht geplaatst op de Facebookpagina Red het Beusebos. Koninklijke steun voor de Vrienden van het Beusebos. De Stichting is super trots op haar steun.

“Als mens zijn we deel van de natuur, maar velen zijn de verbinding met de natuur kwijt. Als we bewust leven vanuit verbondenheid, maken we het leven om ons heen niet meer kapot. Waar je je mee verbonden voelt, vernietig je niet,” staat op de website van haar stichting Natuurcollege. Woorden die stichting Vrienden van het Beusebos volledig onderschrijft.

Lees meer op:

http://stichtingbeusebos.nl/2016/03/15/prinses-irene-steunt-vrienden-van-het-beusebos/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.