18.3 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomeNatuurPrinses Irene steunt Vrienden van het Beusebos

Prinses Irene steunt Vrienden van het Beusebos

Purmerend – Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld steunt de actie Red het Beusebos. Zij heeft 14 maart j.l. een prachtig bericht geplaatst op de Facebookpagina Red het Beusebos. Koninklijke steun voor de Vrienden van het Beusebos. De Stichting is super trots op haar steun.

“Als mens zijn we deel van de natuur, maar velen zijn de verbinding met de natuur kwijt. Als we bewust leven vanuit verbondenheid, maken we het leven om ons heen niet meer kapot. Waar je je mee verbonden voelt, vernietig je niet,” staat op de website van haar stichting Natuurcollege. Woorden die stichting Vrienden van het Beusebos volledig onderschrijft.

Lees meer op:

http://stichtingbeusebos.nl/2016/03/15/prinses-irene-steunt-vrienden-van-het-beusebos/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.3 ° C
20.7 °
16 °
65 %
6.7kmh
16 %
do
18 °
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.