112Purmerend

Brandstichting in zonnestudio Purmerend

Purmerend – In een zonnestudio aan de Wagenweg in Purmerend is in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.15 uur brand gesticht.

Het interieur is niet meer bruikbaar en het pand wordt op dit moment gerenoveerd. Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht en geconstateerd dat de brand niet van binnenuit is ontstaan. In eerste instantie is een verdachte aangehouden die vlak na de brand bij het pand was, maar die blijkt er niets mee te maken te hebben. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Zo reed er een vrachtwagen langs rond het tijdstip van de brandstichting. Hebt u informatie voor de politie? Belt u dan alstublieft met 0900-8844 en geef dan het onderstaande registratienummer door.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.