Brandstichting in zonnestudio Purmerend

Purmerend – In een zonnestudio aan de Wagenweg in Purmerend is in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.15 uur brand gesticht.

Het interieur is niet meer bruikbaar en het pand wordt op dit moment gerenoveerd. Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht en geconstateerd dat de brand niet van binnenuit is ontstaan. In eerste instantie is een verdachte aangehouden die vlak na de brand bij het pand was, maar die blijkt er niets mee te maken te hebben. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Zo reed er een vrachtwagen langs rond het tijdstip van de brandstichting. Hebt u informatie voor de politie? Belt u dan alstublieft met 0900-8844 en geef dan het onderstaande registratienummer door.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*