8.3 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home112Brandstichting in zonnestudio Purmerend

Brandstichting in zonnestudio Purmerend

Purmerend – In een zonnestudio aan de Wagenweg in Purmerend is in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.15 uur brand gesticht.

Het interieur is niet meer bruikbaar en het pand wordt op dit moment gerenoveerd. Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht en geconstateerd dat de brand niet van binnenuit is ontstaan. In eerste instantie is een verdachte aangehouden die vlak na de brand bij het pand was, maar die blijkt er niets mee te maken te hebben. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Zo reed er een vrachtwagen langs rond het tijdstip van de brandstichting. Hebt u informatie voor de politie? Belt u dan alstublieft met 0900-8844 en geef dan het onderstaande registratienummer door.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9.4 °
7 °
76 %
4kmh
94 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.