Edammer aangehouden voor rijden onder invloed

Volendam – Na een aanrijding in Volendam heeft de politie een 30-jarige vrouw uit Edam en een 33-jarige man uit Rijsenhout aangehouden. De auto van het tweetal was op de Zeestraat tegen een paal gereden.

Daarna was de auto er vandoor gegaan. Agenten zagen de voertuig rijden op de Jupiterlaan in Volendam. Daar werd de wagen aan de kant gezet doormiddel van en stopteken. Achter het stuur zat een man. Deze verdachte bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden, ook was de man in het bezit van een mes. De vrouw was erg vervelend tegen de agenten en wilde niet meewerken. Een getuige vertelde aan agenten dat de vrouw achter het stuur zat ten tijde van de aanrijding. Daarop werd de vrouw aangehouden, ook zij bleek onder invloed van alcohol. Bij de aanhouding heeft vrouw één van de agenten in zijn been gebeten. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*