14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* Edam-VolendamEdammer aangehouden voor rijden onder invloed

Edammer aangehouden voor rijden onder invloed

Volendam – Na een aanrijding in Volendam heeft de politie een 30-jarige vrouw uit Edam en een 33-jarige man uit Rijsenhout aangehouden. De auto van het tweetal was op de Zeestraat tegen een paal gereden.

Daarna was de auto er vandoor gegaan. Agenten zagen de voertuig rijden op de Jupiterlaan in Volendam. Daar werd de wagen aan de kant gezet doormiddel van en stopteken. Achter het stuur zat een man. Deze verdachte bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden, ook was de man in het bezit van een mes. De vrouw was erg vervelend tegen de agenten en wilde niet meewerken. Een getuige vertelde aan agenten dat de vrouw achter het stuur zat ten tijde van de aanrijding. Daarop werd de vrouw aangehouden, ook zij bleek onder invloed van alcohol. Bij de aanhouding heeft vrouw één van de agenten in zijn been gebeten. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.