* Edam-Volendam112

Edammer aangehouden voor rijden onder invloed

Volendam – Na een aanrijding in Volendam heeft de politie een 30-jarige vrouw uit Edam en een 33-jarige man uit Rijsenhout aangehouden. De auto van het tweetal was op de Zeestraat tegen een paal gereden.

Daarna was de auto er vandoor gegaan. Agenten zagen de voertuig rijden op de Jupiterlaan in Volendam. Daar werd de wagen aan de kant gezet doormiddel van en stopteken. Achter het stuur zat een man. Deze verdachte bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden, ook was de man in het bezit van een mes. De vrouw was erg vervelend tegen de agenten en wilde niet meewerken. Een getuige vertelde aan agenten dat de vrouw achter het stuur zat ten tijde van de aanrijding. Daarop werd de vrouw aangehouden, ook zij bleek onder invloed van alcohol. Bij de aanhouding heeft vrouw één van de agenten in zijn been gebeten. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.