* Edam-VolendamGemeente

Vijf partijen nemen TSN-cliënten over in Edam-Volendam

De gemeente Edam-Volendam heeft met vijf partijen afspraken gemaakt voor het leveren van hulp bij het huishouden. Deze organisaties nemen de cliënten over van TSN die op 16 maart officieel failliet is verklaard. Eerder besloot Edam-Volendam om niet in zee te gaan met Buurtzorg als opvolger van TSN, maar te kiezen voor partijen waar de gemeente al een (raam)contract mee heeft. TSN levert tot 25 april nog de hulp bij het huishouden in de gemeente.

De vijf organisaties zijn: Tzorg, Altijd Zorg aanwezig, Madeliefje thuiszorg, Viva! Zorggroep en de Zorgcirkel. De medewerkers van TSN kunnen vanaf nu solliciteren bij de genoemde organisaties. Zij ontvangen hierover via TSN een brief van de gemeente Edam-Volendam.

De cliënten ontvangen van de gemeente ook een brief waarin zij op de hoogte gesteld worden van deze ontwikkelingen. In de brief wordt aan de cliënten gevraagd een voorkeur aan te geven voor een van de organisaties. De gemeente doet zijn best om te regelen dat de vertrouwde hulp ook in de toekomst kan blijven schoonmaken.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.