10 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* Edam-VolendamVijf partijen nemen TSN-cliënten over in Edam-Volendam

Vijf partijen nemen TSN-cliënten over in Edam-Volendam

De gemeente Edam-Volendam heeft met vijf partijen afspraken gemaakt voor het leveren van hulp bij het huishouden. Deze organisaties nemen de cliënten over van TSN die op 16 maart officieel failliet is verklaard. Eerder besloot Edam-Volendam om niet in zee te gaan met Buurtzorg als opvolger van TSN, maar te kiezen voor partijen waar de gemeente al een (raam)contract mee heeft. TSN levert tot 25 april nog de hulp bij het huishouden in de gemeente.

De vijf organisaties zijn: Tzorg, Altijd Zorg aanwezig, Madeliefje thuiszorg, Viva! Zorggroep en de Zorgcirkel. De medewerkers van TSN kunnen vanaf nu solliciteren bij de genoemde organisaties. Zij ontvangen hierover via TSN een brief van de gemeente Edam-Volendam.

De cliënten ontvangen van de gemeente ook een brief waarin zij op de hoogte gesteld worden van deze ontwikkelingen. In de brief wordt aan de cliënten gevraagd een voorkeur aan te geven voor een van de organisaties. De gemeente doet zijn best om te regelen dat de vertrouwde hulp ook in de toekomst kan blijven schoonmaken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
10.6 °
9.4 °
77 %
9.4kmh
100 %
ma
11 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.