Omleiding Neckerstraat in april en mei

De rijweg van de Neckerstraat wordt veiliger ingericht. Ook worden vanuit de Neckerstraat aansluitingen gemaakt naar de nieuwbouwlocatie Kop West. Voor de toekomstige woningen van Kop West worden riolering, kabels en leidingen aangelegd. Als de Neckerstraat klaar is, wordt aansluitend in juni de Neckerdijk aangepakt.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de Neckerstraat voor autoverkeer geheel afgesloten. Doorgaand verkeer vanuit het centrum richting A7/Neck (en vice versa) wordt omgeleid via Jaagweg, Aziëlaan en Laan der Continenten. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Parkeren blijft aan de Thorbeckekade mogelijk.

Foto: Haico Kats

IMG_1285

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*