GemeentePurmerend

Omleiding Neckerstraat in april en mei

De rijweg van de Neckerstraat wordt veiliger ingericht. Ook worden vanuit de Neckerstraat aansluitingen gemaakt naar de nieuwbouwlocatie Kop West. Voor de toekomstige woningen van Kop West worden riolering, kabels en leidingen aangelegd. Als de Neckerstraat klaar is, wordt aansluitend in juni de Neckerdijk aangepakt.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de Neckerstraat voor autoverkeer geheel afgesloten. Doorgaand verkeer vanuit het centrum richting A7/Neck (en vice versa) wordt omgeleid via Jaagweg, Aziëlaan en Laan der Continenten. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Parkeren blijft aan de Thorbeckekade mogelijk.

Foto: Haico Kats

IMG_1285


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.