8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* HumorHumor. Lokale Lucky TV over het Beusebos

Humor. Lokale Lucky TV over het Beusebos

RegioPurmerend heeft in zijn mailbox het volgende filmpje ontvangen met de vraag of wij bereid waren om deze te plaatsen. Na deze bekeken te hebben en ook de redactie niet bijkwam van het lachen hebben we unaniem besloten om deze te plaatsen. De afzender, die verder niet genoemd wenste te worden, gaf aan dit de aankomende tijd meer te gaan doen.

De draak steken met de uitspraak “er is geen ingang en er is geen Beusebos”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.