* RecreatiePurmerendSport

Open Dag IJs en Inline-skateclub Purmerend

Purmerend – Op zondag 3 april organiseert de IJs en Inline-skateclub Purmerend weer de jaarlijkse Open Dag waarmee ook gelijk het nieuwe Inline-skate seizoen van start zal gaan. Vorig jaar zorgde het natte weer nog voor een aangepast programma maar voor dit jaar wordt er natuurlijk op mooi weer gerekend.

Foto: aangeleverd
Foto: aangeleverd

Tijdens de Open Dag zullen er voortdurend clinics worden gegeven zodat iedereen kennis kan maken met het Inline-skaten. Er zijn met name voor de kinderen skates te leen met de bijbehorende beschermingsmiddelen waaronder helm, deze laatste is namelijk ten alle tijde verplicht. Voor de allerkleinste is er ook een springkussen aanwezig. Ook zullen er diverse bedrijven aanwezig met skates en toebehoren, sportvoeding, etc. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de inwendige mens en is de kantine open voor een hapje en een drankje. Tevens zijn er vrijwilligers aanwezig die u meer kunnen vertellen over de vereniging en de te volgen lessen of trainingen, daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om u gelijk in te schrijven of eventueel een proef les aan te vragen.

De Open Dag start om 12:00 uur en zal rond 16:00 uur eindigen en iedereen is welkom. Kortom kom langs en maak kennis met deze prachtige sport!

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.