6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* RecreatieOpen Dag IJs en Inline-skateclub Purmerend

Open Dag IJs en Inline-skateclub Purmerend

Purmerend – Op zondag 3 april organiseert de IJs en Inline-skateclub Purmerend weer de jaarlijkse Open Dag waarmee ook gelijk het nieuwe Inline-skate seizoen van start zal gaan. Vorig jaar zorgde het natte weer nog voor een aangepast programma maar voor dit jaar wordt er natuurlijk op mooi weer gerekend.

Foto: aangeleverd
Foto: aangeleverd

Tijdens de Open Dag zullen er voortdurend clinics worden gegeven zodat iedereen kennis kan maken met het Inline-skaten. Er zijn met name voor de kinderen skates te leen met de bijbehorende beschermingsmiddelen waaronder helm, deze laatste is namelijk ten alle tijde verplicht. Voor de allerkleinste is er ook een springkussen aanwezig. Ook zullen er diverse bedrijven aanwezig met skates en toebehoren, sportvoeding, etc. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de inwendige mens en is de kantine open voor een hapje en een drankje. Tevens zijn er vrijwilligers aanwezig die u meer kunnen vertellen over de vereniging en de te volgen lessen of trainingen, daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om u gelijk in te schrijven of eventueel een proef les aan te vragen.

De Open Dag start om 12:00 uur en zal rond 16:00 uur eindigen en iedereen is welkom. Kortom kom langs en maak kennis met deze prachtige sport!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.