GemeentePurmerend

Stadhuis kleurt blauw in autismeweek

Het stadhuis is ook dit jaar weer blauw verlicht van vrijdag 2 tot en met dinsdag 5 april om aandacht te vragen voor autisme.

Van 2 tot en met 9 april is het voor de 7e keer landelijke autismeweek. In de week rond 2 april is er extra aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land. 2 april is het Wereld Autisme Dag en geldt als dé dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. Dan kleuren in veel landen gebouwen blauw om aandacht te vragen voor autisme.

Thema dit jaar; ‘Duik in de wereld van autisme’

Het thema van dit jaar is sporten en bewegen, en wordt heel Nederland uitgenodigd om in beweging te komen voor autisme door ‘samen te duiken in de wereld van autisme’. Meer weten? Kijk op www.autisme.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.