4.8 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* Edam-VolendamKorte wilde achtervolging door Volendam

Korte wilde achtervolging door Volendam

Volendam – Woensdagavond heeft de politie een 18-jarige man uit Volendam en een 18 jarige-man uit Purmerend na een korte achtervolging aangehouden.

Woensdagavond heeft de politie een 18-jarige man uit Volendam en een 18 jarige-man uit Purmerend na een korte achtervolging aangehouden.
Omdat agenten de identiteit van de inzittenden wilden controleren, gaven zij de verdachte een stopteken. Toen de Volendammer het stopteken zag, ging hij er als een speer vandoor. Daarbij reed hij zeer agressief en gevaarlijk door Volendam heen. Uiteindelijk zag de verdachte in dat hij het beste het voertuig aan de kant kon zetten. De bestuurder is aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en onveilig/agressief rijgedrag. De verdachte uit Purmerend is aangehouden omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had. Bij zijn fouillering troffen agenten ook harddrugs aan (11 gram MDMA-werkzame stof uit XTC). Deze zijn in beslag genomen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.8 ° C
6.1 °
3.9 °
80 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.