Peiling politiek Purmerend voorjaar 2016

Afgelopen week heeft RegioPurmerend.nl een peiling gehouden onder 793 inwoners van Purmerend met de vraag op welke politieke partij u op dit moment zou stemmen als er gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn? Deze peiling is afgelopen week gedaan door mensen op straat en in diverse winkelcentra om hun mening te vragen. Gebleken is dat 29.4% stemt zoals ze twee jaar geleden hebben gedaan, 30.7% stemt niet, 14% weet het niet en 25.8% kiest een andere partij dan in 2014. Ook konden de Purmerenders stemmen op andere partijen die thans niet in de raad zitten zoals de PVV, SP, 50 plus en PvdD. De uitslag is berekend door de stemmen van 438 inwoners.

Hierbij de uitslag vanuit de percentages omgezet naar de toekomstige 37 raadszetels:

image
Klik voor groter beeld.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*