* RecreatieNatuurPurmerend

Actieposters door heel Purmerend

Purmerend – Door heel Purmerend zijn er vandaag door een team van 4 actievoerders van de Stichting Vrienden van het Beusebos actieposters geplakt op diverse openbare plakzuilen. De actieposter roept op om de kap van het Beusebos te stoppen en roept Purmerenders op om op 7 april a.s. op het stadhuis aanwezig te zijn bij de commissie Stedelijke Ontwikkeling en Beheer waar de kap van het 17 ha grote bos wordt besproken. 

Nog niet eerder in de geschiedenis van Purmerend heeft een actiegroep zoveel ruchtbaarheid kunnen genereren als de Stichting Vrienden van het Beusebos. “We hebben een groot team aan vrijwiligers die zich de kap van het Beusebos aantrekken. Bijna dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen en nieuwe ideeën bij. Ook het aantal donateurs groeit met dag. De donaties worden gebruikt om eventuele juridische procedures te kunnen voeren indien een meerderheid in de gemeenteraad alsnog besluit om voor te stemmen voor de kap. We hebben het Beusebos op de Purmerendse kaart gezet en daar ben ik heel blij mee.”, zegt voorzitter Eric Kooijman. “Oh, en vergeet je zondagmorgen niet te luisteren naar het Vara-programma Vroege Vogels op radio 1 tussen 07:00 en 10:00 uur want ook daar besteden ze zo’n 7 minuten aan het Beusebos”, roept Eric na.

Meer informatie op: www.beusebos.nl

Foto’s: aangeleverd Stichting Vrienden van het Beusebos.

image

image

image

image

image

image

 

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.