112Purmerend

Amsterdammer met nepwapen in auto aangehouden in Purmerend

Purmerend – Op zaterdagmorgen hield de politie een 29-jarige Amsterdammer aan die een vuurwapen in zijn auto had liggen. Uiteindelijk bleek het te gaan om een plastic nepwapen.

Omstreeks 02.30 uur zag de politie een personenauto rijden op de Jaagweg in Purmerend. Van de auto was de achterverlichting defect. Bovendien reed de bestuurder te snel. Toen de auto aan de kant werd gezet, stapte de bestuurder direct uit. Terwijl een van de controlerend agenten een gesprek met de man voert, schijn een andere politieman met zijn zaklantaren in de auto. Onder een stoel steekt nog juist een deel van een vuurwapen uit.

De politie houdt meteen de man aan. Hij wordt in de boeien gezet en overgebracht naar het politiebureau. Bij controle van het wapen bleek het een om een op echt lijkend plastic nepvuurwapen te gaan.

Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.