8.4 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomeBeemsterGemeente biedt Beemster ondernemers overvaltraining aan

Gemeente biedt Beemster ondernemers overvaltraining aan

Op woensdag 6 en donderdag 7 april nemen ruim 60 ondernemers uit de Beemster deel aan een door de gemeente aangeboden overvaltraining. De training wordt verzorgd door het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland.

Ondernemers ontvingen eerder al een gemeentelijke uitnodiging voor de training. Het bleek te voorzien in een behoefte, want beide avonden zijn compleet volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen worden genoteerd op een wachtlijst, voor het geval anderen zich afmelden.

“Enorme impact”
Burgemeester Joyce van Beek: “Een overval kan een enorme impact hebben. Niet alleen bij de slachtoffers zelf, maar ook bij hun omgeving zoals collega-ondernemers. Tijdens de training krijgen ondernemers en hun medewerkers praktische informatie over hoe je een overval zoveel mogelijk kunt voorkomen, maar ook hoe je het beste kunt handelen mocht je hiermee geconfronteerd worden.”

De training wordt verzorgd door ervaren trainers van het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Noord-Holland, in samenwerking met de politie en gemeente. Een realistische simulatie onder professionele begeleiding is onderdeel van de training.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
73 %
4kmh
100 %
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.