BeemsterGemeente

Gemeente biedt Beemster ondernemers overvaltraining aan

Op woensdag 6 en donderdag 7 april nemen ruim 60 ondernemers uit de Beemster deel aan een door de gemeente aangeboden overvaltraining. De training wordt verzorgd door het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland.

Ondernemers ontvingen eerder al een gemeentelijke uitnodiging voor de training. Het bleek te voorzien in een behoefte, want beide avonden zijn compleet volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen worden genoteerd op een wachtlijst, voor het geval anderen zich afmelden.

“Enorme impact”
Burgemeester Joyce van Beek: “Een overval kan een enorme impact hebben. Niet alleen bij de slachtoffers zelf, maar ook bij hun omgeving zoals collega-ondernemers. Tijdens de training krijgen ondernemers en hun medewerkers praktische informatie over hoe je een overval zoveel mogelijk kunt voorkomen, maar ook hoe je het beste kunt handelen mocht je hiermee geconfronteerd worden.”

De training wordt verzorgd door ervaren trainers van het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding Noord-Holland, in samenwerking met de politie en gemeente. Een realistische simulatie onder professionele begeleiding is onderdeel van de training.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.