Purmerend

Regio Purmerend te gast bij RTV Purmerend

Purmerend – Morgen zal Regio Purmerend te gast zijn in het TV programma “Focus” van RTV Purmerend.

De uitzending begint om 13.00. RTV Purmerend zal ons het e.e.a. gaan vragen over de doelstellingen van de website Regio Purmerend.

266px-RTVPm-Logo2012-FullColor3DFocus is het journalistieke actualiteitenprogramma van Radio Purmerend.
Elke zondagmiddag spreken de presentatoren van FOCUS vanaf het middaguur twee uur lang in een ontspannen sfeer met gasten die de afgelopen week in het nieuws zijn geweest.
U wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en sport. Politiek commentator Piet van Dijk schuift wekelijks aan om zijn ongezouten mening op de politieke ontwikkelingen te geven. Kortom: iedere week hét journalistieke brandpunt van Purmerends nieuws.
(Bron en tekst RTV Purmerend – http://rtvpurmerend.nl/tv/programmering/3715354/focus/)

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.