* Theater* Uitgaan

Theater de Purmaryn verwelkomt twee miljoenste bezoeker

Donderdag 7 april is bij de voorstelling van Roué Verveer de 2 miljoenste bezoeker van De Purmaryn in het zonnetje gezet. Annemarieke Falcone zou eigenlijk met haar man naar de voorstelling gaan, maar haar op Ibiza wonende zus Eva de Vor was nog even op familiebezoek in Purmerend. Reden voor Annemarieke om samen met Eva naar De Purmaryn te komen. Volkomen onverwacht werden de zussen verrast als de 2 miljoenste bezoeker. Roué overhandigde als galante heer naast de bos bloemen voor de winnares, onmiddellijk zijn net ontvangen bloemen aan haar zus.

Wethouder Geoffrey Nijenhuis en directeur Miep Boerkamp overhandigden de prijs aan de winnende bezoeker. De prijs is een voorstelling naar keuze in het nieuwe theaterseizoen, voorafgegaan door een diner in het Theater Café voor twee personen. Met alle bezoekers werd vervolgens geproost op de volgende 2 miljoen.

Jubileum
Theater de Purmaryn viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. Sinds 1990 zijn er ruim 7.000 voorstellingen geweest. De Purmerendse amateurverenigingen vulden met circa 400.000 bezoekers de zalen, 100.000 basisschoolleerlingen en 1.500.000 bezoekers bij professionele voorstellingen maakten samen de 2.000.000 compleet in het jubileumjaar.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.