6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePolitiekTrots Purmerend eist excuses wethouder Hegger

Trots Purmerend eist excuses wethouder Hegger

Trots Purmerend, bij monde van fractievoorzitter Harry Poppelier, eist excuses over de gedane uitspraak van wethouder Hegger in de commissie Stedelijke ontwikkeling en Beheer die gisteravond geheel in het teken stond van de ontwikkeling kom A7 ofwel het Beusebos.

Wethouder Hegger begon in de laatste minuten van de vergadering vanuit het niets opeens over koffertjes en de embarmelijke zaken in het vluchtelingenbeleid “Ik eis een openbaar excuus. Op het laatst haalde wethouder Hegger er opeens het vluchtelingenbeleid erbij. Ik had het over rollende koffertjes vanaf de stations richting het eventueel te onwikkelen hotel in het Beusebos waar wij in de commissie over spraken. Dit was een nog niet beantwoorde vraag. Volgens mij was de wethouder een beetje verward. Mocht de wethouder weigeren om openbaar excuses te maken dan zal in de volgende raad een motie van wantrouwen door mijn fractie worden ingediend.”

Ook fractievoorzitter René Verhoogt van GroenLinks reageerde direct fel richting de wethouder “Voorzitter, ik vind het niet kunnen dat een wethouder aan dit onderwerp de vluchtelingenproblematiek kan hangen. Ik vind dat zeer ongepast.”

Fractievoorzitter Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend die als toeschouwer in het publiek zat geeft aan dat deze uitspraak zeer ongepast is, onder de gordel en een persoonlijke aanval richting de fractievoorzitter van Trots. “Deze uitspraak is een wethouder onwaardig.”

Wordt vervolgd op 13 april 2016 om 20:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.