8.3 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
Home112Verkeersregelaar expres aangereden Purmerend

Verkeersregelaar expres aangereden Purmerend

Purmerend – Donderdag is een 51-jarige verkeersregelaar vermoedelijke expres aangereden door een 24-jarige Purmerendse vrouw die vervolgens doorreed.

De man uit Hellevoetsluis deed zijn werk op de kruising Veenmossingel met de Weteringstraat. Daar mocht het net geasfalteerde wegdek nog niet bereden worden en de weg werd versperd met een hek. Er stopte een auto voor het hek, met daarin de vrouw en een man. De man stapte uit en zette het hek aan de kant omdat hij naar zijn werk moest. De verkeersregelaar probeerde dit te beletten. Vervolgens reed de vrouw door. De verkeersregelaar probeerde nu haar tegen te houden door voor de auto te gaan staan, maar de vrouw reed hem aan. Vervolgens ging het tweetal ging er met hoge snelheid vandoor richting de Gorslaan. De verkeersregelaar heeft een pijnlijke knie overgehouden aan dit incident. Hij heeft aangifte gedaan en de politie gaat verder met haar onderzoek.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9.5 °
7.2 °
71 %
6.7kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
10 °
vr
11 °
za
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.