* HorecaPurmerend

Wijnproeferij bij Eetcafe de Andere Oever

imagePurmerend – In samenwerking met wijnhandel Vonk uit Zaandam organiseert Eetcafe de Andere Oever op vrijdag 15 april a.s. aan de Oeverlanden 124 een heerlijke wijnavond met een mooi 3 gangen menu. Bij elk gerecht krijgt u een passende wijn en er wordt gestart met een glas bubbels.

Het menu van deze avond is:

Voorgerecht: Tartaar van verse tonijn en gamba’s met een crème van advocado, komkommer en miso.
Hoofdgerecht: Amerikaanse sukade met een bitterbal van kalfsvlees daarbij een puree van doperwten met pastinaak chips.
Nagerecht: Chocolade mousse met frambozen, kletskoppen en mascarpone ijs.

Natuurlijk kan er rekening mee worden gehouden met gasten die iets niet lusten of een allergie hebben of gasten die vegetarisch zijn.
Bij Eetcafe de Andere Oever bent u een avond uit voor € 37,50 p.p.

Meer informatie en reserveringen op de website.

De Andere Oever te Purmerend is een bijzonder eetgelegenheid. Hier werken mensen met een arbeidsbeperking. Het sfeervolle restaurant bestaat sinds 2010 en is onderdeel van Odion. Odion is een zorginstelling voor mensen met een beperking in de regio Waterland, Kennemerland en Zaanstreek.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.