13.6 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
Home112Getuigen gezocht van doorrijden na ongeval

Getuigen gezocht van doorrijden na ongeval

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat donderdagochtend rond 11:15 uur plaats vond in Weidevenne. Bij het ongeval raakte een 70-jarige man uit Purmerend gewond aan zijn hoofd.

Het slachtoffer fietste op het fietspad langs de Laan der Continenten toen hij in botsing kwam met een scooter. Het slachtoffer kwam uit de richting van het winkelcentrum en reed in de richting van de Jaagweg. De snorscooter kwam uit tegenovergestelde richting. Bij het passeren raakten de bestuurder van de scooter en de fietser elkaar en kwamen beide bestuurders ten val. De bestuurder van de scooter reed na het ongeval weg in de richting van de Zambezilaan zonder zijn naam en gegevens achter te laten.

Signalement bestuurder/scooter

De scooterrijder was een licht getinte man, tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.75 m. lang en met een fors postuur. De man had kort opgeschoren haar dat aan de bovenkant iets langer was. Verder had hij een opvallende moedervlek boven zijn linkeroog.

De snorfiets, mogelijk een Vespa, was grijs/zwart.

Getuigenoproep

Weet u wie de scooterbestuurder is of heeft u het ongeval zien gebeuren, neemt u dan contact op met de politie, afdeling Verkeersongevallen Analyse, via tel. 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
13.6 ° C
14.5 °
12.8 °
75 %
2.2kmh
37 %
zo
14 °
ma
17 °
di
18 °
wo
18 °
do
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.